Miona UHVATILA Ša u AKCIJI sa drugim zadrugarkama - Napravila SCENU u Šimanovcima: Sve se treslo

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 12:44

Miona UHVATILA Ša u AKCIJI sa drugim zadrugarkama - Napravila SCENU u Šimanovcima: Sve se treslo

Ljubomora je jača od nje.

Dok su ukućani uživali u slobodnoj večeri, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su imali novu dramu. Naime, Miona je zamerila reperu što želi da frizira cimere, pa mu je zabranila bilo kakav kontakt sa ženama u kući, a on se momentalno ogradio.

Iako je Ša taj koji uglavnom ljubomoriše zbog ovakvih stvari, čini se da i Mioni smeta bilo kakva komunikacija sa ženama, pa mu je stavila do znanja da neće dozvoliti da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga vidi u društvu učesnica Elite.

Ša joj se pravdao, a potom shvatio da Jovanovićeva namerno iznuđuje raspravu i da samo želi svađu, kako bi "prekinula" monotoniju:

- Koje žene ja šišam, Bojanu i Matoru, muške firzure - rekao je Ša.

- Ti si rekao da ćeš biti frizer - rekla je Miona.

- Pa muški, ja nemam pojma o ženskim kosama - rekao je Ša.

- Otišla sam, hladno mi je - odbrusila je Miona.

- Nemoj više da me hvataš na te fore, da li si čula?! - nastavljao je Aleksić.

Veza Nenada Aleksića Ša i Miona Jovanović jako je tubulenta i skoro svakog dana imaju brutalne svađe koje odzvanjaju imanjem, a ostaje da vidimo da li će njihov odnos opstati i nakon završetka rijalitija, do čega nije ostalo malo vremena, te su na velikom testu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.