Izvor: Svet plus, 20.Avg.2023, 12:11

Miodrag Radonjić svoju suprugu poredi sa Monikom Beluči!

Glumac Miodrag Radonjić svoju suprugu voli u šali da poredi sa Monikom Beluči ali dodaje da je Milica ipak i lepša i bolja od slavne glumice.

Radonjić se proslavio u seriji "Južni vetar" sa ulogom simpatičnog Baće, pa je pobrao simpatije ženskog dela publike, a ništa manje ni sa ulogom inspektora Zorana u seriji "Ubice mog oca".

Miodrag je srećno oženjen sa Milicom Mikić sa kojom ima sina Savu. Godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << su samo rasplamsale njegovu ljubav i simpatije prema supruzi, pa je poredi sa jednom od najlepših Italijanki.

Milica Mikić je inače psiholog pa Radonjić voli da se našali kako ga nije osvojila već hipnotisala:

"Nije me osvojila, više je na meni sprovela neku vrstu hipnoze. Ko zna čemu ih sve tamo uče..."

Glumac sa ponosom govori o svojoj supruzi i poredi je sa Monikom Beluči:

"Milica je ista Monika Beluči! Često se šalim sa njom na taj račun i upoređujem je sa slavnom glumicom. Ljudima se hvalim da pored sebe imam Moniku Beluči. Ma, Milica je bolja i lepša od Monike!"

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.