Miodrag Radonjić o finalu serije Južni vetar 2: Neki likovi će imati svoj kraj! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 02.Apr.2023, 10:10

Miodrag Radonjić o finalu serije Južni vetar 2: Neki likovi će imati svoj kraj! (VIDEO)

Ovog vikenda završava se serija "Južni vetar 2 : Na granici", a Miodrag Radonjić otkriva neke stvari o finalu serije. Neki likovi će imati svoj kraj!

Rat između Crvenog i Maraša odneo je previše žrtvi! Ko će biti sledeći?

U intervju za Telegraf, Miodrag Radonjić je pričao šta nas očekuje u poslednje dve epizode serije “Južni vetar: Na granici”.

Očekuje nas i finale “Južnog vetra”. Šta može publika da očekuje u poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << dve epizode?

Može da očekuje jedan zaista dramatičan rasplet situacije.

Na neki način će neki likovi imati svoj kraj.

I to je ono do čega je i išla ova saga, da možemo da imamo neki kraj.

U suštini, može da bude kraj, ali ćemo videti sada da li će biti još neki nastavak.


Seriju su, u koprodukciji sa Radio-televizijom Srbije i Telekomom, realizovale produkcije “Režim” i “Archangel Digital Studios”, uz saradnju sa producentskim kućama “Film District”, “Archangel Studios”, “Telefilm” iz Hrvatske, “A-Lab” iz Italije, kao i podršku partnera “Mediaslovo” i “Okko”.

Serija “Južni vetar, na granici”, kreatora Miloša Avramovića i scenariste Petra Mihajlovića, bavi se borbom svetskih sila – Rusije, Amerike i Evrope, kriminalnim vezama i korupcijom, sukobljenim interesima u čijem je centru Srbija i naši junaci.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.