Minju rođena majka OBOGALJILA BATINAMA, a evo ŠTA se dogodilo sa ženom koja je ZLOSTAVLJALA ĆERKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020, 12:12

Minju rođena majka OBOGALJILA BATINAMA, a evo ŠTA se dogodilo sa ženom koja je ZLOSTAVLJALA ĆERKU!

Priča koja je potresla čitavu Srbiju.

Užasna priča nove takmičarke "Parova" Minje potresla je čitavu Srbiju. Otkako zna za sebe ova devetnaestogodišnjakinja je trpela monstuozno zlostavljanje od strane rođene majke.

Voditeljka Kristina Iglendža pričala je šta je sve nova stanovnica luksuzne zemunske vile preživela.

- Ti si došla na svet neplanirano. Ne znaš svog oca? Nikada ga nisi upoznala? - zapitala je voditeljka novu takmičarku, a ona je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potvrdno odgovarala.

- Nažalost je to tako. Majka te je brutalno zlostavljala. Tukla te oklagijom, davila te, udarala šipkama - nabrajala je Igledža koja nije mogla da zaustavi suze.

- Prosto, neželjeno sam dete. Maltretirala me je. Niko mi nije verovao. Nastao je snimak 2009. godine, kada me je brutalno pretkula  i obišao je sve novine i televizije - pričala je Minja kroz suze, a njeni cimeri su plakali zajedno sa njom.

Međutim, u nastavku traumatične ispovesti mlade takmičarke "Parova" gledaoci su saznali, nakon što je praktično obogaljena od zlostavljanja, konstatovani su joj epilepsija, astma, artritis, cista na slezini od posledica batina. Majka monstum ju je tukla kako bi mogla da se prostituiše i bude u intimnim odnosima sa muškarcima.

Minja zna da joj je otac komšija, ali sa njim nikada nije uspostavila bliske odnose, a majka se udala i nakon svega živi sa drugim muškarcem.

Pogledajte reakcije svih takmičara na užasnu priču njihove cimerke u galeriji ispod teksta:

Detaljnu ispovest pogledajte u snimku ispod:

OVO JE LUKSUZNA VILA EMINE JAHOVIĆ U ISTANBULU Svuda cveće, a pogled OSTAVLJA BEZ DAHA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.