Ministarku proganja zaljubljena devojka!

Izvor: Svet, 12.Jan.2015, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarku proganja zaljubljena devojka!

Edita Aradinović je poslednjih mesec dana žrtva zaljubljene obožavateljke!
Da je zaljubljena potvrđuje sadržina sms poruka koje pevačica dobija od nje. Editi je ispočetka bilo zanimljivo, misleći da se radi o još jednom fanu u nizu, međutim stvar se otrgla kontroli.
Zabrinuta pevačica se poverila da joj je sve više neprijatno da čita poruke sadržine koji ne odgovaraju njenom seksualnom opredeljenju.
Požalila se prijateljima, a kako naš izvor saznaje, delovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je pomalo uplašeno:
“Ne verujem da mi se sve ovo dešava, prvo ovi problemi sa lažnim profilima na Fejsu i Instagramu, sada proganjanje, da li ja ovo sanjam? Toliko imam obaveza oko pripreme novog cd-a da mi sve ovo stvara dodatnu brigu (smeh). Inače, nemam predrasuda prema ljudima koji su naklonjeni istom polu, ali ako na fin način dam do znanja da nisam zainteresovana, onda je normalno da se prestane sa proganjanjem zar ne?”
Provokativno ponašanje na nastupu sa Severinom, maženje i pljuskanje po guzi, verovatno je dalo snagu i znak odobrenja devojkama da je startuju.
Šta reći, nego: Ne traži đavola Edita, spremaj novi cd ali bez pipkanja i štipkanja!
Autor: Milan Milošević, Life Content 
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ, copyrighted 

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.