Ministar policije progovorio o ubistvu Jelene Krsmanović: Ovo je jedina istina!

Izvor: Svet plus, 30.Apr.2016, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar policije progovorio o ubistvu Jelene Krsmanović: Ovo je jedina istina!

Iako se u medijima svakodnevno piše o svirepom ubistvu Jelene Krsmanović, Ministar policije Nebojša Stefanović oglasio se povodom istrage i otkrio dokle je došla istraga.

Naime, Nebojša Stefanović u obraćanju javnosti izjavio je kako mediji pišu uglavnom neistine i da mnoge informacije koje se pojavljuju svakodnevno nisu tačne: "Pregledao sam sve što se pisalo ovih dana i mogu samo da kažem, da su mnoge informacije neistinite. Policija danonoćno radi na rasvetljavanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ovog slučaja i verujemo da će ubica u najkraćem mogućem roku biti uhapšen. To je jedina istina", rekao je Ministar policije.

Podsetimo, Jelena Krsmanović pronađena je 2. aprila mrtva u kanalu na nasipu u naselju Borča. Ni posle 28 dana, još uvek se ne zna motiv ubistva, a policija pokušava na sve načine pronađe dokaze, kako bi monstruozni ubica bio uhapšen.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.