Minići su kao stvoreni za Katarinu Šišmanović: Kroz njenu crnu, providnu čipkicu svašta se videlo

Izvor: Poznati.info, 23.Nov.2012, 04:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minići su kao stvoreni za Katarinu Šišmanović: Kroz njenu crnu, providnu čipkicu svašta se videlo

Na njeno telo prosto je nemoguće ostati imun ili ne spomenuti bar jednom šta je voditeljka obukla u nekoj od svojih emisija. Evo šta je ovog puta odabrala.

Suknjice i minići zaista su kao stvoreni za visoke devojke sa dugim nogama. Katarina Šišmanović izgleda to vrlo dobro zna i zato je gledaoci često mogu videti u seksi izdanjima. U poslednjoj emisiji “Sve za ljubav” voditeljka je nosila veoma kratku i providnu suknjicu. Neverovatno je kako je uspela a da ne pokaže kamerama više nego što je želela jer se kroz crnu čipkicu sve videlo. Njene butkice došle su do izražaja a fanovi su dobili pravu “poslasticu” za oči.

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.