Mina i Filip izneli sav prljav veš, PRIZNALI da im je brak u KRIZI, a onda nastupio Tomović i MATIRAO Cara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 20:00

Mina i Filip izneli sav prljav veš, PRIZNALI da im je brak u KRIZI, a onda nastupio Tomović i MATIRAO Cara!

Mirno su vodili raspravu.

U Beloj kući uveliko je u toku emisija "Gledanje snimaka". Zadrugarima je pušten klip koji prikazuje turbulentan odnos Filipa Cara i Mine Vrbaški.

- Mi ne treba da pijemo, jer se ovo dešava. Treba da promenim stvari koje njemu smetaju, ali on mora da promeni stvar oko alkohola, da se umanji. Izvinio mi se, treba da dokaže i sebi i nama da može da se promeni. Vladimir je lepo rekao na klipu. Tara kaže da imam tu zlu crtu, ne znam kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ona pokrene - rekla je Mina.

- Hoću se družiti sa prijateljima, i piti i ići na žurke, ne zabiti se u ćošak sa nekim, mada sa Minom mogu i da se družim - rekao je Car.

- Sa Minom nemoj da se igraš. Ona je ogledalo, neće flertovati ni sa kim. Ti si za nju mala maca, može da te sažvaće. Vidi se da su zaljubljeni, ali to ponašanje ti Mina tolerisati neće - rekao je Tomović.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.