Mina Vrbaški strašno izvređala i fizički nasrnula na bivšeg, a razlog je neverovatan (video)

Izvor: Svet, 25.Sep.2018, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mina Vrbaški strašno izvređala i fizički nasrnula na bivšeg, a razlog je neverovatan (video)

 

Mina Vrbaški fizički je nasrnula na Tomu Panića zbog hrane. Sukob u kući se ne stišava, letele flaše jogurta po dnevnoj sobi. Obezbeđenje je bilo u pripravnosti, a Nemanja Tošić je uhvatio Minu i sprečio lom.
“Nećeš disati ove nedelje. Nemoj da me štipaš. Videćeš šta ču da ti uradim. To što sam obećao tvojoj majci neću da ti ispunim”, pretio je Toma svojoj bivšoj.

Mina je nasrnula fizički na njega, unela mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se u lice i udarila ga u glavu. Zadrugari su se okupili i razdvojili ih:
“Je*aću ti ja mamu. Popu*iš mi ku*činu”, besnela je Mina Vrbaški, a onda svog bivšeg dok je odlazio nazvala “francuskim gejem”.

SvetSvet
The post Mina Vrbaški strašno izvređala i fizički nasrnula na bivšeg, a razlog je neverovatan (video) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

FRANCUSKI PE.ERU! PRVO GA IZVREĐALA, PA NASRNULA NA NJEGA: Mina o BIVŠEM sve najgore! Razlog je BIZARAN! (VIDEO)

Izvor: Press, 25.Sep.2018

Mina Vrbaški fizički je nasrnula na Tomu Panića zbog hrane. Sukob u kući se ne stišava, letele flaše jogurta po dnevnoj sobi. Obezbeđenje je bilo u pripravnosti, a Nemanja Tošić je uhvatio Minu i sprečio lom. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.