Mina Vrbaški bila prinuđena da da otkaz u pet šopu - Dosta je bilo, podnela sam KRIVIČNU PRIJAVU

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2023, 14:51

Mina Vrbaški bila prinuđena da da otkaz u pet šopu - "Dosta je bilo, podnela sam KRIVIČNU PRIJAVU"

Otkrila sa čim se susrela.

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški obratila se putem svog Instagram profila i saopštila da je podnela krivičnu prijavu protiv osobe koja ju je godinama unazad uznemiravala. Ona je takođe navela da je zbog celokupne situacije bila prinuđena da ostavi posao koji je radila.

- Stvarno je bilo dosta! Danas sam konačno podnela krivičnu prijavu protiv NN lica zbog višegodišnjeg uznemiravanja, maltretiranja i pretnji upućenih meni i ljudima oko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mene. Slučaj je prosledjen nadležnom tužilastvu i odeljenju za VTK, koje će u najskorijem vremenskom periodu identifikovati ovog monstruma i protiv koga će biti podneta krivična prijava, ali će biti i privatno gonjena od strane mene i određenih lica koja je takođe uznemiravala, a koja su takođe danas podnele prijavu. Sav dokazni materijal, svi profili, sve pretnje, uvrede, klevete i uzmemiravanja... Tri godine unazad! Jedva ćekam da svane dan kada će ovaj monstrum konačno odgovarati za svo zlo koje mi je godinama nanosila - napisala je Mina na svom Instagram storiju, a posle par minuta podelila da je zbog svega raskinula ugovor o radu:

- I ovom prilikom želim da vas obavestim da sam sporazumno raskinula ugovor o rada, obzirom na situaciju u kojoj se trenutno nalazim i zbog velikog stresa koji sam pretrpela zbog konstantnog internet nasilja koje proživljavam, a koje utiče ne samo na mene, već i na moje svakodnevne aktivnosti, bliske ljude, pa i moj posao. Zbog ovoga sam dovedena u situaciju da se povučem iz svega, jer mi je zbog ovog monstruma onemogućeno pravo na normalan život, pravo na rad i druga ljudska prava. Verujem u državne organa i očajnički se nadam brzom rešavanju ovog slučaja, jer ja više nemam snage...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.