Mina Kostić: ledene čarolije

Izvor: Poznati.info, 16.Feb.2012, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mina Kostić: ledene čarolije

Iako je sneg vejao i malo ko se usudio da tog dana izađe iz kuće, Kostićevoj i njenoj mezimici vreme nije smetalo da se dobro zabave, te da odmere snage!

Naime, kao što to obično biva, mama je bila glavna za vuču sanki, ali ni ćerka nije zaostajala. Poznato je da sve mame i tate dođu kao irvasi svojoj deci, jer da nema njih, ko bi im vukao sanke? U slučaju Mine i Anastasije nije baš tako. Prvo je pevačica pomogla ćerkici tako što je vukla nju na saonicama, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << onda je Anastasija preuzela maminu ulogu i dokazala da može da vuče sanke sa sve Minom! To je još jedan dokaz koliko je popularna „džepna Venera“ lagana, jer čak i četvorogodišnja Anastasija može da je povuče!

Bilo je vidno da im zabavu ne može niko pokvariti, pa ni sneg koji je pretio da zaveje sve. Kad je oko srca toplo, sve je lako.

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.