Mina Kostić: Ne kupujem garderobu, ćerka mi je na prvom mestu!

Izvor: Poznati.info, 12.Jun.2013, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mina Kostić: Ne kupujem garderobu, ćerka mi je na prvom mestu!

Iako se njen koleginice utrkuju koja će kupiti skuplje krpice, Mina Kostić priznaje da je odavno prevazišla tu fazu. Ona danas ne kupuje skoro ništa. Sve je podredila svojoj ćerkici i ona joj je glavna preokupacija:

- Dugo sebi ništa nisam kupila, jer od kako imam dete ja sve gledam da njoj pružim. Nekada sam mnogo više kupovala i trošila nenormalno mnogo para na krpice. Danas je sve podređeno mojoj ćerkici. Ona je na prvom mesto, pa tek onda ja i garderoba. Gledam da udovoljim svim njenim željama. Snimila sam novi singl, a album planiram za kraj godine – rekla je Mina.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Sindi odvalila: Nemam kućnog ljubimca, imam dete!

Izvor: Poznati.info, 12.Jun.2013

Ivana Stamenković Sindi danas je bila gošća emisije Tačno u podne na TV Pink, gde je promovisala novu pesmu ”Telo gori”. Pored pesme ona je objavila da je postala ekskluzivac Siti rekordsa. Kako u emisiji stižu pitanja gledalaca, jedno od njih je glasilo da li pevačica ima kućnog ljubimca....

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.