Mimi Oro: Želim da se udam i daću sve od sebe da zadržim brak

Izvor: Scandal.rs, 11.Mar.2015, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mimi Oro: Želim da se udam i daću sve od sebe da zadržim brak

Dok je pevačica Nela Vidaković pričala kako je teško podnela razvod svojih roditelja, jer su imali posla i sa policijom, Mimi Oro je nedvosmisleno rekla šta misli o razvodu.

“Želim da se udam i znam da ću dati sve od sebe da zadržim brak. To je jako važno. Moraš se truditi da ostaneš u braku!”, rekla je starleta.

“U pravu si, ali, recimo, moja mama posle razvoda živi u Smederevu sa čovekom, starijim od nje 25 godina i sasvim joj je dobro”, rekla je Nela Vidaković.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Mimi Oro: Želim da se udam i daću sve od sebe da zadržim brak

Izvor: Svet, 11.Mar.2015

Starleta Mimi Oro rekla je da želi da se uda i obećala da će dati sve od sebe kako bi sačuvala brak koji bude sklopila.. Dok je pevačica Nela Vidaković pričala kako je teško podnela razvod svojih roditelja, jer su imali posla i sa policijom, Mimi Oro je nedvosmisleno rekla šta misli o razvodu.. “Želim...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.