Miloš i Jelisaveta Orašanin ZAJEDNO PROSLAVLJAJU Teov rođendan - UHVAĆENI PRISNI u centru Beograda

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 14:02

Miloš i Jelisaveta Orašanin ZAJEDNO PROSLAVLJAJU Teov rođendan - UHVAĆENI PRISNI u centru Beograda

Par ipak skupa na ovaj radostan dan!
Proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić danas, 19. marta, puni 37 godina. On je dosad naređao brojne uspehe kako na poslovnom, tako i na privatnom planu, a trenutno je u medijskom fokusu zbog navoda da se razvodi.
Miloš Teodosić je danas, po svedočenju domaćih medija, iz luksuznog stana krenuo sam. Kako "Telegraf" prenosi, košarkaš je kao furija izleteo iz zgrade na Vračaru u kojoj ima stan, ali sa njim nije izašla i Jelisaveta Orašanin.
Ona je došla po njega u skupocenom "poršeu" kog vozi, a kada je Miloš ušao u kola glumica je nagazila na gas i projurila pored medija.
A post shared by Telegraf.rs (@telegraf.rs)
Nije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(VIDEO) Pogledajte PORODIČNU KUĆU Miloša Teodosića u Valjevu: Košarkaš pazario i stan u rodnom gradu, a jednom u dom doveo 400 ljudi i SLAVIO DO JUTRA

Izvor: Blic, 19.Mar.2024

Košarkaš Miloš Teodosić danas proslavlja 37. rođendan, a ekipa "Blica" je uhvatila njega i njegovu suprugu Jelisavetu Orašanin kada su jutros zajedno napustili stan na Vračaru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.