Miloš Teodosić postaje tata: Jelisaveta Orašanin trudna!

Izvor: Svet plus, 15.Maj.2017, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Teodosić postaje tata: Jelisaveta Orašanin trudna!

Nakon što je u medijima odjeknula vest da se Jelisaveta Orašanin udaje nakon samo četiri meseca zabavljanja za Miloša Teodosića, sada je otkriven i pravi razlog.

Naime, Jelisaveta i Teo krajem godine postaće roditelji. Naša popularna glumica nalazi se u trećem mesecu trudnoće, a radosnu vest nedavno je saznala i podelila sa svojim najbližima. "Jelisaveta je bila šokirana, a ujedno i srećna kad je saznala da će postati majka. Odmah je pozvala Miloša i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << saopštila mu radosnu vest. Njih dvoje su se dogovorili da trudnoću kriju od javnosti koliko god je to moguće duže, ali vest o prinovi su podelili sa članovima porodice. Međutim, Jelisaveta nije izdržala, pa je drugarici otkrila da je u blagoslovenom stanju. Planirali su da srećnu vest saopšte posle svadbe", rekao je izvor blizak paru za Kurir.

Kako izvor navodi, Jelisaveta odlično podnosi trudnoću: "Jelisaveta nema mučnine i veoma je aktivna trudnica. Ona je uvek dosta vremena provodila u prirodi, pa nije ništa čudno što je stalno napolju. Glumiće u pozorištu sve do kraja sezone. Bila je kod lekara, zadovoljan je rezultatima, sve teče po planu. Sad jedva čeka da Miloš dođe u Beograd", zaključio je izvor.

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić venčaće se 25. juna u Beogradu.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Jelisaveta trudna, ali radi punom parom!

Izvor: Svet, 15.Maj.2017

Mlada glumica Jelisaveta Orašanin je u trećem mesecu trudnoće. Prema pisanju medija, verenica Miloša Teodosića je trudna i upravo to može biti razlog što su toliko zbrzali venčanje i što će se jedno drugom zakleti na večnu ljubav posle samo šest meseci veze.. PROGOVORILA: Evo šta kaže Jelisaveta...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.