Miloš Bojanić prvi put u pozorištu

Izvor: NaDlanu.com, 11.Okt.2012, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Bojanić prvi put u pozorištu

Zvezda rijlitija i pevač Miloš Bojanić stigao je na svoj način prvi put u životu u pozorište. Bojanić je uložio sve napore da ne dozvoli da glumac Dragan Marinković Maca postane upravnik Pozorišta mladih u Novom Sadu, ali trud mu se nije isplatio.

Posle saznanja da je Maca postavljen na mesto vršioca dužnosti upravnika, Bojanić se izvinio narodu što nije uspeo da spreči sprovođenje te odluke!- Šokiran sam da je Maca već postavljen na to mesto jer sam mislio da će ostati >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << na tome da je kandidat. Ja znam da je nacija očekivala i nadala se da će moje upozorenje gradonačelniku Novog Sada doprineti da Maca ne bude imenovan, ali šta je, tu je, ja sam uradio sve što je u mojoj moći. Stranka čiji sam član i koju i dalje podržavam je donela takvu odluku i na njima je bila odgovornost. Oni će snositi posledice za ovo što su napravili jer će se narod pobuniti. Ne može čovek kao Maca da vodi Pozorište mladih. To je bilo nedopustivo. Šta je, tu je, ja više ne mogu da se borim s tim - izjavio je Bojanić za "Kurir".

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Pravda za Dragana Marinkovića Macu

Izvor: Danas, 11.Okt.2012

Dragan Marinković Maca izgleda neće biti prvi čovek Teatra mladih u Novom Sadu. Miloš Bojanić, koji je viđen za budućeg direktora Filharmonije, odmah pošto Tasovac bude smenjen (što je pitanje dana), optužio je svoju stranku, SNS, za pokušaj infiltriranja maconizma u kulturni život Novosađana.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.