Izvor: Svet plus, 30.Mar.2016, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Biković je IZA GRANICE FOTO

Miloš Biković nakon uspešne saradnje koju je imao sa ruskim rediteljem Nikitom Mihalkovim, trenutno u Rusiji snima film IZA GRANICE, koji potpisuje Aleksandar Baguslavski.

Mladi i talentovani glumac nakon velikog uspeha koji je postigao u našoj zemlji, niže uspehe i u Rusiji, gde trenutno privodi kraju snimanje filma u kome će tumačiti lik prevranta. Iako smo navikli da ga viđamo u serijama i filmovima u kojima je uvek pokazivao onu svoju dečačku stranu, Miloš Biković >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u filmu poznatog ruskog reditelja, pojaviće se u potpuno drugačijem svetlu.

Mladi glumac tumači lik osobe koji poseduje sposobnosti na granici paranormalnih, i upada u nevolju. Kako bi spasio svoj život, mora veoma brzo da smisli akciju i zaradi mnogo novca, kako bi otkupio svoj život. Tada se odlučuje se za pljačku kazina.

Спасибо @a_jace за прекрасные слова и фото. #фильм #загранью #film #beyondthelimits #cinema #кино

A photo posted by Milos Bikovic (@bikovic) on Mar 28, 2016 at 12:51pm PDT

#film #загранью #кино #фильм Photo by @nata.rutkovskaya

A photo posted by Milos Bikovic (@bikovic) on Mar 26, 2016 at 5:24am PDT

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.