Miloš Biković ZVANIČNO OŽENJEN: Razotkrivena velika tajna novopečenih roditelja, za sve je kriv ON

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024, 20:47

Miloš Biković ZVANIČNO OŽENJEN: Razotkrivena velika tajna novopečenih roditelja, za sve je kriv ON

Popularni glumac pre samo nekoliko dana postao je ponosni tata jednog prelepog dečaka, a njegov privatan život oduvek je predmet interesovanja medija.

Dosta se spekulisalo o glumcu Milošu Bikoviću i njegovom bračnom statusu sa pravnicom Ivanom Malić, budući da su postali roditelji, a svoj život čuvaju u strogoj tajnosti i van medija,

Ipak, njegov kolega se sada, slučajno verovatno, izlanuo, i otkrio ruskim medijima da je Miloš oženjen čovek i time jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stavio do znanja da je sve obavljeno u tajnosti.

- On je veoma dobar čovek, odan drug i pravi patriota svoje otadžbine. A ovo je veoma važan kvalitet. Vidim kako se na snimanju odmiče, sluša i gleda govore političara, brine... Srbi su naši pravi prijatelji. Uprkos činjenici da od ovoga nemaju direktne koristi. A Miloš je pravi pravoslavac. Ima veoma ozbiljan odnos prema ženama. Sada je oženjen, hvala Bogu - rekao je on i tako otkrio da je glumac stao na ludi kamen.

Podsetimo, Miloš i Ivana postali su roditelji, a Malićeva se porodila 9. januara u jednoj privatnoj prestoničkoj bolnici.

Par je sinu dao simbolično ime, Vasilije.

Srbija Danas/Pink.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.