Miloš Biković: Partnerku volim da polijem čokoladom!

Izvor: Svet plus, 09.Jan.2020, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Biković: Partnerku volim da polijem čokoladom!

Partnerku volim da polijem čokoladom! Iako nije dalje detaljisao, jer je i ovim rekao previše za svoj ukus, Miloš se postideo kada je u božićnoj emisiji "Amidži šou" odgovorio na škakljivo pitanje voditelja: "Miloše, za pet sekundi treba da mi nabrojiš tri stvari koje voliš da poliješ čokoladom".

Popularni glumac Miloš Biković, koji spada u red trenutno najpoželjnijih momaka sa javne scene, šokirao je javnost priznanjem da ima običaj da svoju partnerku poliva >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << čokoladom u naletu strasti.

Iako nije dalje detaljisao, jer je i ovim rekao previše za svoj ukus, Miloš se postideo kada je u božićnoj emisiji "Amidži šou" odgovorio na škakljivo pitanje voditelja: "Miloše, za pet sekundi treba da mi nabrojiš tri stvari koje voliš da poliješ čokoladom".

Međutim, u glumčevom odgovoru stalo je mnogo više od nekoliko reči jer je pokazao da je i te kako maštovit kad su u pitanju seks-igrice koje razbijaju monotoniju, a izgovorio je kao iz topa: "Voće, moja majica i partnerka".

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.