Milojko: Milijana, KUNEM SE U DECU naći ću ti muža, UDAĆU te! Požgaj skočio da brani: K*rvanjski..

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2019, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojko: "Milijana, KUNEM SE U DECU naći ću ti muža, UDAĆU te!" Požgaj skočio da brani: "K*rvanjski.."

Progovorila i o odnosu sa Milojkovim drugarima.

Nakon šokantnog izbacivanja Elvina Kadrića Kadre iz rijaliija "Parovi 7", ponovo su u fokusu dešavanja Milijana Bogdanović i njen 53 godine stariji dečko Milojko Božić. Oni su se ope sukobili, a rasprava se raplamsala zbog priče o slobodi u vezi, za koju Milijana smatra da joj nedostaje.

Zato je Milojko odlučio da joj naće momka i uda je!

- Ja ću njoj naći ovde momka da je udam, evo ja se kunem u decu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ću je udati - poručio je Božić.

- Ja kažem njemu: "Milojko, ti meni nećeš moći da komanduješ sa kim ću ja da izađem, gde ću da odem!" Nije mogao ni do sada. Ja sam sada sebi ucrtala u glavu kao da on meni neće dati da izađem - rekla je Milijana.

Milijana je istakla da će jedan od razloga ako ostavi Milojka kada izađe iz vile, biti upravo ograničavanje slobode, a ona to ne voli.

Aleksandar Požgaj je potom skočio da brani Bogdanovićevu.

- Što je ne poštuješ? Na kur*anjski način se ponašaš prema njoj. Ti bi nju u kavez da staviš - izjavio je Požgaj.

- Zbog ovakvih ološa i treba u kavez da je staviš - uključila se i Vesna Rivas.

- Ja nju ne izolujem uopšte! Da li sam ja tebe izolovao kada smo bili kući? - upitao je Milojko Milijanu, a ona mu je odgovorila:

- Ne, ali sada ćeš. Ne smetaju meni njegovi drugari!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.