Miljanini BIVŠI PAPRENO PLAĆENI DA UĐU U ZADRUGU? Donose specijalne POKLONE za Kulićeve? Evo KADA...

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljanini BIVŠI PAPRENO PLAĆENI DA UĐU U ZADRUGU? Donose specijalne POKLONE za Kulićeve? Evo KADA...

Pa Marija će poludeti...

Bojan Tomović je poznat širokoj javnosti prvenstveno po svojim pesmama, ali onda je dobio veliku pažnju medija, jer je priznao da boluje od bipolarnog poremećaja, a potom i da je on navodni otac Miljaninog deteta, koje je abortirala.

Međutim, jedan od kandidata, nazovimo, potencijalni otac je takođe i Mile Marković, izvesni kuvar, koji je radio na Hepi televiziji, te su se Kulićeva i on upravo tamo upoznali, dok je ona bila rijaliti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učesnik "Parova", a potom je i ona sama pričala da mu je novčano pomagala, jer je bio bolestan.

Sada je Bojan Tomović okačio na svom Instagram storiju da će Mile ući u "Zadrugu" da donese poklone Kulićkama, ali i da je dobro plaćen Deda Mraz.

- Dobro plaćeni Deda Mrazovi podeliće paketiće zadrugarima, a poseban poklon spremili smo za Mixy i Mariju. Gledaćete 31.12.2019. - napisao je Bojan na svom Instagram storiju, gde je dodao"Mile Mirković", i postavio njegovu sliku sa kapicom Deda Mraza.

Primetili smo da je Tomović napisao "spremili smo", što znači da i on ima veze sa slanjem poklona Kulićkama, da li to znači da i on, pored Mirkovića ulazi kao još jedan Miljanin navodni bivši momak, ostaje nam da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.