Miljanina sestra je PRAVA LEPOTICA, a rijaliti učesnici OBOŽAVA da radi OVE STVARI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 18:23

Miljanina sestra je PRAVA LEPOTICA, a rijaliti učesnici OBOŽAVA da radi OVE STVARI! (VIDEO)

Miljani se ovo ne sviđa?!

Mlađa sestra Kulić, aktivna je na društvenim mrežama, a jednim video snimkom izazvala je lavinu kometara.

Naime, Ana je imitirala sestru Miljanu, a video snimak je postao viralan na društvenoj mreži Tik Tok. Za razliku od Miljane, Ana ima dugu plava kosa i vitku liniju koja je svima zapala za oko.

♬ original sound - sonjavukicevicc

Ona izgleda odlično, dok je odranije poznato da je završila srednju farmaceutsku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << školu, a prošle godine je poslala fitnes instruktor.

Inače, Miljana Kulić nedavno je prišla Mišelu Gvozdenoviću i zamolila ga da kasnije obave razgovor, pa je otkrila kako je njena porodica reagovala zbog kiretaže.

♬ Originalton - RedSonja3

 - One ne razgovaraju sa mnom, ljute su i jedna i druga, nisu izašle iz sobe, osim da vide Željka. Kažu mi da se lečim, a ne da se blamiram. Tata ništa... Isto što i uvek, ili da se unormalnim, ili da se ne vraćam. Rekla sam da ne mogu da se unormalim, ali mogu da se opametim. Pričaćemo kad budeš mogao. Kod tebe šta ima novo? - rekla je Miljana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.