Izvor: Scandal.rs, 24.Sep.2018, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljanin otac otkrio sve o Zorici Marković, a Brendon je poznat po OVOME!

Miljana i Marija Kulić jedne su od najzapaženijih učesnica druge sezone rijalitija “Zadruga” i do sada su imale rasprave sa nekoliko učesnika, ali su ipak najžešće svađe izbile između njih i Zorice Marković i Branislava Radonića Brendona. On je sa Kulićkama imao žustre rasprave sinoć i danas, dok pevačica već danima vodi rat sa njima, The post Miljanin otac otkrio sve o Zorici Marković, a Brendon je poznat po OVOME! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS U ZADRUZI: RAZBIJENA GLAVA, lomljenje prsta, pljuvanje, uvrede, polivanje vodom…

Izvor: Scandal.rs, 25.Sep.2018, 02:16

Svađa između Zorice Marković i Marije Kulić toliko je kulminirala da zamalo da nastane tuča. Sve je počelo tako što je pevačica rekla da su majka i ćerka prostitutke. Zorica je iznela svoje mišljenje koje se nije dopalo Kulićkama. “One su dve najplaćenije prostitutke. Došle su na uglednu...

Nastavak na Scandal.rs...

JA ODAVNO ZNAM KO JE ZORICA MARKOVIĆ: Miljanin otac objasnio Brendonove motive zbog kojih napada njegovu ćerku, a zbog onog što je otkrio o pevačici OSTAĆETE BEZ REČI!

Izvor: Svet, 25.Sep.2018

Miljana i Marija Kulić jedne su od najzapaženijih učesnica druge sezone rijalitija “Zadruga” i do sada su imale rasprave sa nekoliko učesnika, ali su ipak najžešće svađe izbile između njih i Zorice Marković i Branislava Radonića Brendona. On je sa Kulićkama imao žustre rasprave sinoć...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.