Miljani STIGLA PRESUDA direktno u Elitu: Kulićeva doživela pomračenje ZBOG KAZNE, evo šta joj sleduje zbog nasilničkog ponašanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 22:59

Miljani STIGLA PRESUDA direktno u "Elitu": Kulićeva doživela pomračenje ZBOG KAZNE, evo šta joj sleduje zbog nasilničkog ponašanja

Obaveštena je o tome je okončan sudski postupak.

Miljana Kulić i Jovana Tomić Matora se sude nešto više od dve godine zbog nasilja i povreda koje je svojevremeno Tomićeva pretrpela od Miljane. Iako je tvrdila da nije imala nameru da joj naudi i povredi je na bilo koji način, Jovana je bila odlučna u nameri da to reši putem suda.

Bilo je naznaka da će povući krivičnu prijavu, međutim, do toga nije došlo, a sada je stigla presuda i sankcija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja sleduje Miljani.

Miljana je stala ispred pušionice sa cigaretom i počela je da se jada Marku Đedoviću.

- Sada ću početi da pravim haos zato što pričaš s njom - rekla je Miljana izrevoltirano.

- Kakve veze ima što pričam - odgovorio je Marko.

- Videćeš ja kad počnem da ljubomorišem i haos da pravim. Stigla mi je presuda, izveli me juče, kunem ti se - rekla je Miljana.

- Šta kažu - pitao je Marko.

- Dobila sam obavezno lečenje na slobodi i naravno da se javljam psihijatru. Došla je advokatica i jedanaest ovlašćenja sam potpisala i da moja majka apsolutno sve može da tuži - rekla je Miljana Kulić.

A post shared by @samo.realno6

Da li će Miljana ispoštovati ovu odluku suda i javljati se blagovremeno, ostaje da ispratimo.

Srbija Danas/Instagram

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.