Miljani Kulić UKAZANA POMOĆ: Sebi ne dolazi od suza, sva se trese - Priznala da je PRIPREMALA OSVETU

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2023, 15:50

Miljani Kulić UKAZANA POMOĆ: Sebi ne dolazi od suza, sva se trese - Priznala da je PRIPREMALA OSVETU

Oči u oči, i toliko toga za reći...

Otkako je Lazar Čolić Zola pre nekoliko dana kročio u Belu kuću i postao ravnopravni takmičar najpopularnijeg rijaliti formata, "Elite", reklo bi se da je nastala prava pometnja u Šimanovcima. Prvo zato što su ga mnogi gledaoci priželjkivali na malim ekranima, a onda i zbog odnosa sa Miljanom Kulić, koja je inače njegova bivša devojka.

Njih dvoje su bili sinoć prilično bučni i burnih reakcija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te je sve kulminiralo Miljaninim suzama. Sada su Kulićeva i Zola odlučili da nastave svoj razgovor u kome mu je ona priznala sve.

- Šta ti Miljo izgubi, nikada više takve nogice i takvog muškarca - rekao je Zola.

- Dobro, ti pokušavaš da me isprovociraš - rekla je Miljana.

- Jedini sam Miljo ja spas, da ti ga vratim, možda postoji šansa. Šalim se, ne bih ti tu uslugu učinio nikada. Znam šta navodim i šta pričam, kako ćeš u kuću gde je on bio - rekao je Zola.

- I kuća mi se zgadila, sve me podseća na njega. Nisam tu živela od kada je otišao. Možda se Bog smiluje i dogodi se čudo - rekla je Miljana, plačući.

- Emotivno sam polupana, ja sam tražila da odem sa Rajskog ostrva kada smo bili tamo - dodala je Miljana, dok joj se ruka u kojoj je držala c*garetu tresla

- Taj tvoj pokušaj mog maltretiranja ti neće dobro doneti. Znam da se nećeš povući i da možeš ići do kraja. Tebi bi najgore bilo ono što misliš da je najbolje. Kada bi sa njim opet bila, bila bi sprda*ina - rekao je Zola.

- Svetim ti se za sve što mi radiš ovih dana. Prvi si počeo - rekla je Miljana.

- Ti sinoć govoriš Bebici kako njegova devojka gleda u mene. Ti Miljo hoćeš njih da rastaviš. Za sve, uvek ja najgori - rekao je Zola.

- Idem da obiđem teren - rekla je Miljana.

Detaljnije o ovoje temi, pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.