Miljana zahteva HITAN POZIV sa majkom: Njeni JECAJI odzvanjali imanjem - Nakon svega briznula u PLAČ

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023, 15:50

Miljana zahteva HITAN POZIV sa majkom: Njeni JECAJI odzvanjali imanjem - Nakon svega briznula u PLAČ

Miljana se oseća izuzetno tužno i depresivno zbog sveg kroz šta je prošla u porethodnom periodu. Zbog svega navedenog, tražila je poziv sa mama Marijom.

Miljana Kulić sinoć je, po ko zna koji put, digla ruke od Lazara Čolića Zole, nakon što je opet shvatila da je koristi samo za popularnost i novac.

Miljana je raskrstila sa njim u emisiji "Pitanja novinara", pa napustila program i otišla u dvorište, te se rasplakala, a Uroš Stanić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na sve načine pokušavao da je uteši:

- Samo nalazi izgovore, kao nije hteo da dođe u bolnicu... Ja iz šok sobe kada me je pozvao se digla, vesela i srećna, a on to zna zato i manipuliše sa mnom, a opet s druge strane kajem se što sam ovom čoveku (Bebica) sve ovo uradila. Sve sam izgubila, sve, polivala rođenu majku zbog njega, sve sam ostavila zbog njega. Ucenjuje me: "Daj pare tom i tom, doći ću kod tebe", odemo kod njegovog prijatelja dva dana, treći dan pobegne. Nije me pozvao dve godine da me pita: "Kako si?" - plakala je Miljana.

- Plakao kao malo dete zbog Anite, skakao iz kreveta. Anita je sve vreme bila sa Markom, on sa mnom i sve vreme je zove i okreću se. Ljubimo se na blic za pivom kod Drveta. Stignu mafini, on sedne ispod trema i plače, suza suzu stiže, baca mafine da ga ne vide od sramote, pa mi kaže: "Plačem jer moram da se vratim u odnos sa tobom" - rekla je Miljana.

Verujemo da bi Miljani sada hitan razgovor sa Marijom najviše prijao.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.