Miljana uplakana ispred kliničkog centra u Nišu! Već pet sati čeka na abortus!

Izvor: Svet, 25.Okt.2019, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljana uplakana ispred kliničkog centra u Nišu! Već pet sati čeka na abortus!

Miljana Kulić nešto posle 12 časova stigla je u Klinički centar Niš uznemirena kako bi uradila zakazani abortus.
Miljana je bila uznemirena i uplakana, a nakon što se javila na šalteru, izašla je u dvorište kako bi popušila cigaretu i pokušala da se smiri.
Miljana je kiretažu trebalo da uradi prošle nedelje, ali je zbog bronhitisa koji je imala intervencija odložena. Danas je, međutim, u ranim jutarnjim satima u suzama izašla iz Bele kuće kako bi otišla u bolnicu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Iako je od njenog izaska iz “Zadruge” pa do trenutka kada je stigla u Klinički centar prošlo više od pet sati, Miljana i dalje ne može da zadrži suze.
Ona je prethodnih dana često govorila kako joj je teško zbog toga što će prekinuti trudnoću, ali da ipak ne odustaje od svoje odluke. Njen izabranik Lazar Čolić Zola, sa kojim je začela dete, bio je protiv toga, dok ju je majka Marija Kulić podržala.
scandal!printscreen
The post Miljana uplakana ispred kliničkog centra u Nišu! Već pet sati čeka na abortus! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

"LOŠE SAM JAKO, KRVARILA SAM MNOGO" Miljana se nakon abortusa uplakana vratila u Zadrugu, majka joj se ONESVESTILA

Izvor: Blic, 26.Okt.2019, 09:06

Miljana Kulić juče je abortirala dete Lazara Čolića Zole, nakon što je oko podneva stigla u Klinički centar Niš. Tamo je provela čitav dan, a zadrugarka se danas uopšte ne oseća dobro.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.