Miljana uhvaćena kako LUTA PO ŠIMANOVCIMA usred noći: Obezbeđenje je pratilo po Pinkovom imanju i izbacilo napolje

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2024, 12:32

Miljana uhvaćena kako LUTA PO ŠIMANOVCIMA usred noći: Obezbeđenje je pratilo po Pinkovom imanju i izbacilo napolje

Evo gde se sve zaputila nakon što je napustila rijaliti.

Miljana Kulić je nedavno diskvalifikovana iz rijaliti programa "Elita". Ona se par dana nakon diskvalifikacije uputila u Beč kako bi se videla sa Lazarom Čolićem Zolom.

Međutim, pre odlaska u Beč, ekipa emisije "Paparaco lov" je uhvatila kako luta po Šimanovcima. Ona je otišla do obližnje pumpe gde je kupila sok, a onda se vratila do kapije velelepnog imanja u Šimanovcima, kako bi porazgovarala sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << članom obezbeđenja.

U pratnji obezbeđenja Miljana je sprovedena po imanju gde se snima "Elita". Međutim, tu se nije zadržala duže vreme već je napustila imanje i otišla u Niš.

Ekipa je snimila kako posećuje kafić, gde je ručala i razgovarala sa nekim preko telefona.

Potom je otišla po sina Željka u vrtić i odvela ga u crkvu.Naučila je sina kako da se prekrsti, a onda su neko vreme proveli u crkvi.

Usput su u povratku ka kući kupili balon i cveće.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Srbija Danas/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.