Miljana predosetila da će biti DISKVALIFIKOVANA? Kulićeva znala da će napustiti Elitu, OVO JE ODALO

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 08:57

Miljana predosetila da će biti DISKVALIFIKOVANA? Kulićeva znala da će napustiti "Elitu", OVO JE ODALO

U svakom momentu isplivava sve više i više informacija o potezima Miljane Kulić pre no što je napustila imanje u Šimanovcima.

Tokom današnjeg dana Miljana Kulić je u više navrata imala sukobe sa svojim bivšim partnerom Nenadom Macanovićem Bebicom.

Kako je od ranih jutarnjih sati ona ulazila u sukobe sa njim, tokom popodneva sukob je eskalirao, i doveo do toga da Miljana bude najstrože kažnjena - da napusti imanje.

Kulićeva je prišla Macanovićevom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krevetu i, dok je on spavao, prišunjala se sa šoljom u ruci i zafrljačila ka njegovoj glavi. Učenici koji su bili pristuni u spavaćoj sobi su odmah pritrčali kako bi je razdvojili od njega, a zatim je hitno i izvedena iz Bele kuće

Inače, na adresu Bele kuće stiglo je pismo Velikog šefa u kojem je naglašeno da će Miljana morati da plati nikad veću kaznu - 100.000 evra!

- Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Miljana Kulić hitno diskvalifikovana zbog agresivnog ponašanja. Televizija Pink će potražiti sto hiljada evra u skladu sa ugovorom koji je potpisala. Pozdrav, Veliki šef - pročitala je Marija Malivuk, kao ovonedeljni vođa.

Ono što je zagolicalo publiku koja verno prati rijaliti jeste detalj iz kojeg možemo da zaključimo da je Miljana znala da će napustiti "Elitu".

Kako? Tako što je Aniti, koja je optužena da joj je ukrala kozmetiku zapravo ona dala sve, i objasnila joj gde su ostali štekovi sa njenim stvarima. Da li je Miljana bila svesna da joj je fitilj sve kraći i kraći, i da će ubrzo pući, ne znamo. Da li se još nešto krije iza ovoga, ostaje nam da ispratimo.

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.