Miljana potpuno izgubila kompas! Čekala da Bebica zaspi, kako bi ga POLILA OVIM! Kamera snimila jezivu scenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 11:53

Miljana potpuno izgubila kompas! Čekala da Bebica zaspi, kako bi ga POLILA OVIM! Kamera snimila jezivu scenu

Pao joj je mrak na oči.
Učesnica "Elite", Miljana Kulić danima pokušava da isprovocira bivšeg dečka, Nenada Macanovića Bebicu, koji u rijalitiju sada boravi sa novom izabranicom Teodorom Delić.
Iako su davno stavili tačku na svoju romansu, Miljana ne prihvata činjenicu da je Bebica nastavio dalje i da uživa u svojoj novoj vezi, pa je započela svoju torturu, spremna da mu se osveti za sve što je izrekao na račun njene porodice.
Nakon što je završena žurka, koja se svakog utorka održava u "Eliti", većina učesnika se spremila za krevet i legla da spava. Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidimo Miljanu koja je sačekala da se svetla u sobi ugase i da ukućani zaspu, a onda...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.