Izvor: Scandal.rs, 22.Okt.2018, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljana poručila Luni da nikada neće biti DAMA KAO KIJA! Đoganijevoj pao MRAK NA OČI, pa počela da VRIŠTI na Kulićevu! (VIDEO)

Danas su zbog neuspešne kupovine ukućani bili kratkih živaca, pa su rasprave izbijale na svakom koraku. Iako nije poznato šta je bio povod tome, Luna Đogani i Miljana Kunić su se žestoko posvađale i brutalno izvređale. – Sloba neće da te j*be, Marko neće da te j*be. Crkni, nikada me nećeš povrediti – rekla je The post Miljana poručila Luni da nikada neće biti DAMA KAO KIJA! Đoganijevoj pao MRAK NA OČI, pa počela da VRIŠTI na Kulićevu! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voditeljka RTS počela je bajkovit život sa dečkom, a sve se završilo brutalnim zlostavljanjem!

Izvor: Scandal.rs, 23.Okt.2018, 01:05

Irina Ivić, dama koja nas je osvojila u Kulturnom dnevniku, danas je srećna i zaljubljena žena, ali na strahovito iskustvo nije zaboravila. Naprotiv, podelila ga je javno kako bi svim ženama koje su se našle u istoj situaciji otvorila oči i stavila do znanja da se do sreće uvek može naći put....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.