Miljana ne priznaje EMOCIJE prema Mišelu: On je DOSADAN, ja volim HARIZMATIČNE I TEMPERAMENTNE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 02:16

Miljana ne priznaje EMOCIJE prema Mišelu: "On je DOSADAN, ja volim HARIZMATIČNE I TEMPERAMENTNE" (VIDEO)

Ne seća se prošlosti!

Emisija "Narod pita" večeras je zanimljivija nego inače, jer Miljana Kulić ne može da se seti ničega što se dešavalo u Zadruzi.

Pored toga što poriče vezu sa Lazarom Čolićem Zolom, ona tvrdi i da nikada nije gajila nikakva osećanja prema Mišelu Gvozdenoviću.

Nakon što je emitovan prilog o Miljani i Mišelu, voditelj Darko Tanasijević je postavio pitanje Kulićevoj.

- Šta je sa tvojim emocijama prema Mišelu? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - pitao je voditelj.

- Ja u Zadruzi nisam znala šta ću sama sa sobom od dosade kada sam prestala da se družim sa Kristijanom. Ja kada volim, volim do kraja, sprdala sam se. Ja u zatvorenom prostoru, mogu da kažem da sam se zaljubila u koga, ja sam mislila da jesam. Dosadan mi je, ja volim harizmatične i temperamente. On lepo izgleda i malo dobro glasovne sposobnosti. Volim duhovite muškarce. Niti ja njega interesujem, niti on mene interesuje u tom ljubavnom smislu. Ja volim sve ono suprotno od onoga što Mišel poseduje - pričala je Miljana.

- Uvek si pričala da ljudi ne znaju Mišela - dodao je Darko Tanasijević.

- U odnosu sa mnom, bio je bezobrazan, bila sam i ja. Stavila bih tačku na to, mislim da je to svima dosadilo - rekla je Miljana.

- Mišel, da li su u nekim trenutcima osetio da te Miljana gleda drugačijim očima, da se u nekom trenutku zaljubljuje? - pitao je Darko Tanasijević.

- Miljana je lako zaljubljive prirode. Više mi je puta govorila da je zaljubljena u mene, da imam lepe, oči i osmeh. Nikada Miljani nisam davao lažnu nadu. govorio sam da ne treba da bude zaljubljena i da ona nije moj tip. Volim devojke koje drugačije izgledaju, drugi tip. Verujem da sam njen tip, rekla je da sam momak njenih snova. Hvalila me je u svakom pogledu. Ona nije moj tip devojke, neka bude da ja nisam tip njenog muškarca - rekao je Gvozdenović.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.