Miljana je NEVASPITANA GADURA, ne može da bude moja SNAJKA Darjanova majka žestoko udarila na Kuliće

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 14:13

"Miljana je NEVASPITANA GADURA, ne može da bude moja SNAJKA" Darjanova majka žestoko udarila na Kuliće

Sigurna da njihova veza nema budućnost u spoljnom svetu.

Miljana Kulić je poznata po tome da nema dlake na jeziku i da uvek kaže šta misli. Kada je neko napadne, ume da uzvrati deset puta jače.

Kada je Kulićeva saznala da majka njenog dečka Darjana Radomirovića, Bahrija Hadžibegović Radomirović, nema lepo mišljenje o njoj i ne prihvata je za snajku, Miljana je iznela niz uvreda na njen račun.

Nakon Miljaninih uvreda se oglasila Bahrija koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do detalja ispričala kako doživljava Miljanu, kako njenu majku Mariju, ali i šta ima sinu da poruči.

- Miljana je nevaspitana gadura koja samo psuje i neka se goni. Moj sin je pametan, dobar i izdržljiv. To što može da izdrži ludu Miljanu je pravi pokazatelj koliko ume da bude strpljiv, ali njihova veza neće opstati napolju. Što se tiče njegove bivše Snežane, ona je debil, ološ, krmača i babetina kojoj nikakve uvrede ne smetaju. Gore stvorenje od te Sneže nisam upoznala - rekla je Bahrija i istakla da se po mnogo čemu razlikuje od Marije Kulić, majke svoje "snajke":

- Nisam zdravstveno dobro, pa mi ne pada na pamet da ratujem sa Marijom i Miljanom, niti da se brukam. Venčavala sam ljude po celoj Jugoslaviji i neću da brukam svoju profesiju dok se Marija bori za pare budući da cela porodica egzistira preko Miljanine zarade. Miljana je lepa i dobra, ali ne može da bude moja snajka. Vidim da moj sin ima dobre nerve, gajila sam ga da bude anđeo i u mom je srcu, u mojoj duši. Žao mi je što se spušta na nivo Kulića, ali shvatiće kada izađe napolje - zaključila je Bahrija koja je sigurna da van rijalitija njen sin neće biti sa kontroverznom Nišlijkom.

Srbija Danas/Alo/Prenela I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.