Miljana izvedena napolje nakon što je povredila obezbeđenje i POKUŠALA DA POBEGNE

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 14:11

Miljana izvedena napolje nakon što je povredila obezbeđenje i POKUŠALA DA POBEGNE

Kulićeva kao razjarena zver.

Miljana Kulić je rano jutros doživela slom živaca kada se po hiljaditi put sukobila sa Lazarom Čolićem Zolom. Njih dvoje su se vređali i svađali, a onda su krenuli da uništavaju lične stvari jedno drugom.

Po čitavom jezeru je plutala Miljanina i Zolina garderoba, obuća, ćebad i posteljina, a obezbeđenje je sve vreme išlo za njima kako ne bi nasrnuli jedno na drugo. Ipak, Kulićeva je prešla svaku granicu pa je i pored obezbeđenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krenula da udari Zolu, a kako nije mogla da ga dohvati, u ruke je uzela patiku i gađala ga iz sve snage!

Kako se momak iz obezbeđenja isprečio ispred Zole da bi ga zaštitio, Miljana je njega pogodila patikom i to u glavu! Čovek se odmah uhvatio za glavu i zajaukao od bola, a potom je Miljana uz pružanje otpora izvedena napolje da se smiri.

Ona je momentalno briznula u plač i počela da se izvinjava dečku iz obezbeđenja, ali nije prestajala da bude bahata. Na snimku se vidi kako se Miljana očajnički "obesila" oko vrata čoveku kojeg je pogodila, dok moli da je ne izvode napolje, a u jednom momentu ga je i poljubila.

Obezbeđenje je Miljanu izvelo iz Bele kuće i radionice, a potom je sprovedena u vešernicu gde je bila sama kako bi se smirila. Ipak, Miljana je pokušala da pobegne iz radionice, pa je lupala otvorenom šakom na staklena vrata, a obezbeđenje je i zbog toga moralo da reaguje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.