Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2023, 04:09

Miljana izigrana DO BOLA, obrušila se direktno na Zolu - Teodora priznala da je sve VELIKA PROVOKACIJA

Neverovatan obrt!

U toku emisje "Pitanja novinara" ne zna se koji je sagovornik bio zanimljiviji od kog.

Novinar portala Pink.rs pozvao je Nenada Macanovića Bebicu, kako bi otkrio kako je reagovao na dolazak Lazara Čolića Zole.

- Bebice, kakvo mišljenje imaš o Zoli sada? - upitao je Darko Tanasijević.

- Rekao sam da on meni ne smeta i da jedva čegam da dođe. Ako mu nešto treba od mene, ja sam uvek tu. Nema mesta za svađu i loše vibracije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << među nama - kazao je Bebica.

- Ne treba ništa. Ja sam samo rekao da mi ne ide u glavu to što je posle dve godine shvatio neke stvari - kazao je Zola.

- Ti si mi najveća greška u životu. Bebica je bio tu za mene kad sam se borila za život, dok je ovog gorilu (Zolu) bolelo uvo za mene. Sigurnija sam u Nenadovu ljubav - rekla je Miljana.

- Teodora Delić je rekla da jedva čega da se Zola pojavi, kao bi se i on zaljubio u nju. Kako obojica komentarišete ovo? - upitao je Darko.

- Ja sam to rekla da bih isprovocirala Miljanu. Nisam mislila ozbiljno, kada sam to izgovorila - kazala je Teodora.

Detaljnije u video-prilogu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.