Miljana ide KOD ZOLE u Derventu! IMA PLAN!

Izvor: Svet, 08.Jun.2020, 13:19

Miljana ide KOD ZOLE u Derventu! IMA PLAN!

Od kada je pre dva i po meseca napustio rijaliti i dokopao se svoje rodne Dervente, Lazar Čolić Zola kao da je u zemlju propao. Kako je ostao bez honorara, a zbog trenutne situacije klubovi ne rade, pa nema ni posla, on se povukao u majčin stan i nigde ne izlazi.
“MILJANA JE BLOKIRANA NA SVIM MREŽAMA!” Međutim, kako piše STAR u novom broju, Miljana Kulić na sva usta priča da se pakuje i ide u Bosnu da se pomiri sa Zolom! Planira da ga vrati u Niš nakon što ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << izbacila iz stana kada ga je uhvatila da koristi narkotike, dok njegov menadžer Boban Majstorović ne želi ni da čuje za Kuliće.
„Zola se sada odmara, a o tome što Miljana svakodnevno najavljuje svoj dolazak u Bosnu kod Zole, ne mogu ništa da kažem. Nisam upućen. Distancirao sam se od te bolesne osobe. Nemam ni volje ni živaca da budem nečiji terapeut i da lečim i pomažem nekome u njegovim bolestima. Ne pratim više ni portale, niti čitam novine. Miljana je blokirana kod mene svuda. Ja samo želim svoj mir od budala”, rekao je za  STAR Zolin menadžer Boban i objasnio nam da on tu vezu ne podržava.

„Zola meni ništa ne priča o Miljani! On je još uvek ispod površine i najbolje bi bilo da tako i ostane. Posao nema, klubovi ne rade, tako da nema ni primanja. Možda tek na leto nešto počne da se dešava. Bolje mu je i da cepa drva u Derventi nego da ima više ikada veze sa rijalitijima. Oba puta je izašao bez honorara, sa praznim novčanikom. Ja imam ugovor sa Zolom na 50 godina i kao njegov menadžer sve ću uraditi da ostane u Derventi, ja ću ga plaćati da radi kod mene u kafiću. Tako ću ga sačuvati i od rijalitija i ostalih koji mu ne trebaju u životu”, objasnio je Boban za STAR, koji očigledno nije upućen da se Zola tajno čuje sa Miljanom, a često se zajedno uključuju i na društvene mreže. Ostaje nam da sačekamo i vidimo kakav će pičvajz da ispadne kada se Miljana za koji dan bude pojavila u Derventi.
JELENA VUJINOVIĆ / STARBOJAN VUKOVIĆ / STAR
The post Miljana ide KOD ZOLE u Derventu! IMA PLAN! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.