Izvor: Scandal.rs, 27.Mar.2020, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljana i Zola nikad ISKRENIJI! Gde su, kako zarađuju pare i čuju li se sa Marijom – sve u ŠOK intervjuu!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, zajedno sa njenim sinom Željkom, borave u jednom beogradskom hotelu i, kako kažu, život im super teče, a odnos im je nikad bolji. NOVI SVET OTKRIVA! LUNA HTELA DA SE UBIJE! POPILA ŠAKU LEKOVA! PRIJA HOĆE RAZVOD! ANASTASIJA SE SELI IZ KUĆE! DUŠKO MOŽE DA UBIJE JK! ATIJAS TVRDI The post Miljana i Zola nikad ISKRENIJI! Gde su, kako zarađuju pare i čuju li se sa Marijom – sve u ŠOK intervjuu! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SVET otkriva: Anastasija se zbog BLOKADA seli KOD DEČKA u Novi Sad!

Izvor: Scandal.rs, 27.Mar.2020

Ljubav ne poznaje granice i strah, pa je logično što se Anastasija Ražnatović osmelila da u ovo vreme izolacije bude kod svog dečka Đorđa Kuljića. NOVI SVET OTKRIVA! LUNA HTELA DA SE UBIJE! POPILA ŠAKU LEKOVA! PRIJA HOĆE RAZVOD! ANASTASIJA SE SELI IZ KUĆE! DUŠKO MOŽE DA UBIJE JK! ATIJAS...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.