Miljana i Zola OZVANIČILI VEZU? Kulićeva saznala informacije IZ SPOLJNOG SVETA: Ovo je mali Željko zatražio

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Dec.2023, 00:32

Miljana i Zola OZVANIČILI VEZU? Kulićeva saznala informacije IZ SPOLJNOG SVETA: Ovo je mali Željko zatražio

Na red za nastup došli su Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, a svojim nastupom pa na kraju i poljubcem zapalili su scenu.

Na red za nastup u "Elitoviziji" došli su Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić, a sve je šokirao i prijatno izenandio njihov poljubac.

Oni su nastupili uz pesmu MC Stojana i Tine Ivanović, a scena je gorela uz njihovu pojavu.

- Njih dvoje nikada niko ne može da razdvoji. Mislim da će se sada pronaći i spustiti loptu. Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da si prevazišla bacanje stvari u jezero. Mislim da treba da znate gde vam je granica. Zola je jedini koji je skontao rijaliti i plovi kroz njega dobro - rekao je Dejan.

- Manite se bacanja stvari, to vam je odvratno. Zola fantastičan si komentator, a ti Miljana si prerasla to. Imate moju punu podršku. Malom Željku idem po psa da znaš - rekao je Miki.

- Ni slučajno, on je tražio vučijaka - rekla je Miljana.

Dobili su dosta pozitivnih komentara, a kao šlag na tortu pao je i poljubac koji je Nenad Macanović Bebica iza scene pomno posmatrao.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.