Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 08:37

Miljana doživela POMRAČENJE - Zbog nje Zola SKOČIO na Bebicu, prolila REKU SUZA jer je sve PRIZNAO

Miljana Kulić plakala je zbog toga što je Zola rekao da joj više nikada neće oprostiti. U ovaj razgovor umešao se i Bebica, što je Čoliću jako zasmetalo pa ga je nazvao manipulatorom.

Sinoć je voditeljka Ivana Šopić u "Eliti" vodila emisiju gledanje klipova. Učesnici su imali priliku da vide retrospektivu najzanimljivijih dešavanja u Beloj kući.

Na red je došao klip Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole na kojem mu Kulićeva izjavljuje ljubav.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Nakon odgledanog klipa reč je dobio Zola koji je priznao da stavlja tačku na njihov odnos:

- Bude sve super i devojka ustane i krene da priča o Bebici, ne mogu da te slušam seko. Ne opraštam nikome ništa više, pre sam praštao i pio istu priču. Niko me ne intresuje ako je ona iskrena i normalna prema meni, a ako nije, onda kreće... Ona ne može da folira - rekao je Zola.

- Možda je jače od nje da te napravi ljubomornim - rekla je Ivana.

- I ja sam razmišljao, ali me sa time samo odbija i dobijam potrebu za sprdnjom i zaje**ncijom. Ja znam da ljudi i ona kažu da ona ne može da izdrži, izvinite ljudi, Miljana je imala ovakvu priču i prethodnih pet godina, pa sam svaki put oprostio i pao na to...Oboje smo mi krivi, nema tu sad ko je više, a ko manje. Njen je problem ako je lako manipulativna, a jeste. Ja sam joj večeras naveo primer, da smo ona i ja u vezi i da ode Vivien i kaže joj: "Zola bio u ekonomskom kod ponija", ona bi došla i napala me zbog toga, ali ja ne mogu da živim tako - rekao je Zola.

- Plakala sam jer ne osećam njegovu ljubav, svesna sam da me ne voli, sve radi zarad rijalitija i kamera, s moje strane nije ljubav nego opsesivno kompulzivni poremećaj. Loše je uticao psihički na mene, isto tako je on meni bacao stvari. Plačem jer neko koga ja volim mene ne voli, sigurna sam da posle ovog rijalitija... Znam da se neće javiti, da sam mu deo igre ovde, svesno radim ono što radim. Ne bih smela da ostavim Željka sa Zolom, a sa Nenadom sam ga ostavljala - plakala je Miljana.

- Da zvala sam ga jer mi nije bilo dobro i dokle god budem volela ovu osobu, neka me smatraju najvećom bolesnicom - rekla je Miljana.

Ona je doživela pomračenje zbog njegove izjave i nije mogla da prekine sa plakanjem.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.