Miljana TRUDNA? Ili je SEBI dala malo ODUŠKA?

Izvor: Svet, 17.Jul.2020, 10:02

Miljana TRUDNA? Ili je SEBI dala malo ODUŠKA?

Popularna učesnica rijalitija Miljana Kulić i njen partner Lazar Čolić Zola dali su sebi oduška. Njih dvoje su objavili snimak na kojem đuskaju vidno podgojeni.
UDRI BRIGU NA VESELJE! Iako imaju višak kilograma, izgleda da se ne uzbuđuju previše zbog toga.








View this post on Instagram














>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Muzikom protiv KORONE ! 😂 #kalinka 🇷🇺
A post shared by @ zola_je_ on Jun 30, 2020 at 8:37am PDT


Miljana je sklona gojenju, a ovaj put joj je stomak do grla. Mnogi spekulišu da je možda ponovo u blagoslovenom stanju, mada poznavajući Miksi, ona bi do sada već objavila radosnu vest.
Vreme će pokazati, ali verovatno su se samo preterano opustili u klopi.
NOVI SVET! Bogdanina baba PRIZNALA! Evo šta se DEŠAVA između SNAJKE i CECE! Estrada UMIRE OD KORONE! Anabela: “Marku je NAJVEĆA KAZNA što će venama njegove dece TEĆI MOJA KRV!” Novak UHVAĆEN BEZ MASKE!

SVETRAJKO RISTIC/SVET/INSTAGRAMPRINTSCREEN
The post Miljana TRUDNA? Ili je SEBI dala malo ODUŠKA? appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Stao SAOBRAĆAJ zbog Ane Nikolić! ZABLISTALA u ovom S*KSI izdanju!

Izvor: Svet, 17.Jul.2020

Pevačica Ana Nikolić napravila je pometnju u saobraćaju dok se slikala za svoj Instagram profil!. Ispozirala je nasred ulice u kratkom miniću koji joj je istakao noge, a sudeći po komentarima i lajkovima možemo da zaključimo da je vredelo napraviti gužvu.. „Jer sad bih se probudila, al’...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.