Miljana SIGURNA da će Marija PODRŽATI njenu vezu sa Danijelom, ali se PLAŠI da će joj SMETATI OVO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2021, 13:59

Miljana SIGURNA da će Marija PODRŽATI njenu vezu sa Danijelom, ali se PLAŠI da će joj SMETATI OVO! (VIDEO)

Bila je iskrena!

Nakon Danijela Višića, Miljana Kulić došla je u Rajski vrt, kako bi dala svoju stranu priče povodom veze sa Danijelom, ali se dotakla i Lazara Čolića Zole, njenog bivšeg dečka.

- Ovo je drugačija veza skroz, u odnosu na prethodnu. On je rekao u studiju da mu se Ivana sviđa, međutim, rekao je kako sma ja drugačija, kada me upoznao. Kada je bila ona igrica, ja sam njega izabrala, i onda je Danijel u tim pitanjima rekao šta misli o mom prekidu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa ovim. On je rekao da je to bilo klasično iskorišćavanje, da on mene uopšte ne voli, to svi ljudi misle, a ja sma mislila da sam ja najpametnija. Posle smo počeli da pričamo za stolom, videla sam kako razmišlja, i delimično su nam se poklopila mišljenja, i nastavljali smo da se družimo. Kada je bila ona priča da do 13. ne budemo zajedno, ja sma ti poštovala, i onda je on mene zavitlavao, da izdržim, i ja sma onda legla sa Danijelom u rehabilitaciji. Kada sam prvi put legla sa njim, osećala sam grižu savesti, jer nisam mogla da zamislim da drugi muškarac leži pored mene. Tada sam, kada sam Danijelu rekla da idem u toalet, ja sam otišla kod Zole da ga molim. Zadrugari su sve gledali, i napali me, Ermina me dozvala pameti, i ja sam samo okrenula leđa, rekla da je to to, i tada sam ja opet ležala, razmišljala, i onda se desilo ono u toaletu. Rekao mi je da će tih dana biti sa mnom, da ja ne bih preskočila ogradu. Ja nikome ranije nisam rekla da i dalje osećam sve prema njemu , i od mame sam krila - rekla je Miljana.

- Kako će Marija reagovati na Danijela? - pitalo je Drvo.

- Mislim da će Danijela odlično da prihvati, ja nju uvek upoznam sa momcima, mada ja nisam imala toliko momaka. Možda joj se samo neće svideti to što je rekao da igra tikete, jer imam traumu od prošle veze. Jedva čekam da dođe da slušam taj njihov razgovor koji će se dogoditi. Volela bih da nisam ovako utučena, ali Željkić mi nedostaje, ja gledam da sve sredim, da blista - dodala je Miljana.

- Ko od zadrugara ima nešto protiv vaše veze? - pitalo je Drvo.

- Mislim da je to Janjuš, jer on ne shvata da sma ja inteligentnija od njega, i on mene ne može da sprda. Ja sam sa njim 2, 3 godine tu, i znam kako diše, dovoljno sam inteligentna da razumem. On uvek kreće sa nekim ponižavanjem. Rekao je da je Danijel prihijatrijski bolesnik, pa je okrenuo priču da se volimo, da je super. Rekao je i da je Danijela blam da ima odnose, dao je svoju filozofiju, pa je rekao neke gluposti. On je podmuklo ljubomoran i bezobrazan, a što se tiče drugih devojaka, jesu. Više je to ženska sujeta, jer je Maja bila sa Čorbom, pa su je prozvali Majakitom, ponizila se najstrašnije. Aleks je prvo bila zaljubljena u Kristijana, pa je sinoć lagala da je zaljubljena u Danijela, a išla je prvo veče kod njega, i ležala sa njim. Ivana mu je pravila palentu, ma sve su išle. I zato je njima čudno jer je Miljana Kulić sa njim. Ja nisam plastična lutka, nije me niko čerečio i cepao, one su u dubini duše nesrećne. Milica Kemez isto. Nju je Bora uništio. Ljudima je krivo jer sam našlakvalitetnog momka, u odnosu na prethodnog - dodala je Miljana za kraj.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ko će biti izbačen iz Zadruge Dragana Burmazović, Alen Hadrović ili Mišel Gvozdenović?

Choices Dragana Burmazović

Alen Hadrović

Mišel Gvozdenović

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

"BUDALETINA JEDNA, OBOLELA!" Janjuš nije mogao da se suzdrži, pa ušao u ŽESTOK SUKOB sa Majom

"BUDALETINA JEDNA, OBOLELA!" Janjuš nije mogao da se suzdrži, pa ušao u ŽESTOK SUKOB sa Majom

Miljana Kulić

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.