Miljana OBEZNANJENA PALA u postelju: Kulićeva se srušila, a on joj je odmah uhvatio rukama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 17:29

Miljana OBEZNANJENA PALA u postelju: Kulićeva se srušila, a on joj je odmah uhvatio rukama (FOTO)

Nisu časili časa i prešli su na stvar.

Jedan od retkih koji je patio kada je Miljana Kulić napustila Belu kuću je Darijan Radomirović, koji je čak molio Drvo mudrosti da mu da neki zadatak kojim bi zaslužio njen povratak. On je tada priznao da prema Nišlijki ima snažne emocije, te da bi voleo sa njom da ostvari neki odnos.

Pošto se Miksi na velika vrata ponovo pojavila u "Eliti" i to sa vešću da je sa Zolom i njom definitivno gotovo, to je novom učesniku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rijalitija otvorilo put do njenog srca.

Kako mu se ona celo jutro žalila da je bole leđa, Darijan je jedva dočekao svojih pet minuta i ponudio joj pomoć u vidu masaže, što je Kulićeva odmah oberučke prihvatila. Pala je u postelju i obeznanila se od užitka.

Kulićka se brže bolje skinula do pasa i legla na stomak, dok je Darijan seo na nju i krenuo da joj masira leđa. Miljana je dole imala samo donji deo pidžame, koji je tokom masaže koja je dugo potrajala, dodatno spuštala.

Za vreme masaže njih dvoje su sve vreme ćaskali, a Radomirović je bio vidno uzbuđen što Kulićku konačno može da oseti pod svojim šakama.

Prvo je konstatovao kako je vrela, a Miljana se pohvalila da njenim venama teče vrela južnjačka krv.

- Otkad nisam nekog masirao... Ali, lepo sam zaspao sinoć, obično ne mogu da zaspim, ne poslednjih dana, nego nedelja - aludirao je Darijan očito na to što je imao nesanicu, dok je Miljana bila napolju sa Zolom.

On ju je zatim savetovao da se opusti i prepusti čarima njegovih zlatnih ruku, što je ona i učinila. Na kraju je rekao da će i ona njemu morati da se revanšira i da mu uzvrati masažom, a zatim su se preslišavali šta još jedno od drugog mogu da nauče.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Youtube

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.