Miljana Kulić u totalnom NERVNOM RASTROJSTVU: Skočila kao oparena i napravila histeričnu scenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 23:47

Miljana Kulić u totalnom NERVNOM RASTROJSTVU: Skočila kao oparena i napravila histeričnu scenu

Nakon ovih reči, nastalo je potpuno ludilo i prava drama. Orila se Bela kuća, svi su bili na nogama od vike i dreke koju je stvorila Miljana Kulić.

Miljana Kulić čula je da joj je krevet poliven hemijom, te je otišla sa Milenom Kačavendom da proveri, a kada je saznala da je to istina, oplela je po Heleni Foks koju su svi okrivili za ovo.

Nastao je pravi haos, a svađa je bila enormnih razmera, da se nije znalo ko šta govori i priča od buke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i intenziteta rasprave.

- Ležiš tu na mokrom! I ona kaže krevet je zamenjen, i onda se nasmejala, kada sam pitala gde je - rekla je Kačavenda, na šta je Miljana burno reagovala:

- E to su ku**e, je**ću im mamu u usta ku**inu. I posle svega što sam joj dala, ona ovo uradi, je**ću joj mamu u usta ku**inu - rekla je Miljana.

Detaljnije o ovoje temi, pa i samo bešnjenje Nišlijke, pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.