Miljana Kulić u očajnom stanju - izašli joj lišajevi po licu: Neprepoznatljiva zbog izraslina po faci

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 19:07

Miljana Kulić u očajnom stanju - izašli joj lišajevi po licu: Neprepoznatljiva zbog izraslina po faci

Poznata Nišlijka krivi nehigijenu.

Tokom uživo programa rijalitija "Elita", takmičarka Miljana Kulić iznela je svoje lične probleme sa kožom lica. Ona je istakla da su joj nedavno iskočile razne bubuljice, te da je uzrok tome, po njenom mišljenju, nečistoća i nehigijena koja vlada među takmičarima.

Miljana Kulić je istakla da je primetila kako se mnogi takmičari ne pridržavaju osnovnih higijenskih standarda, te da to može biti jedan od uzroka njenih problema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa kožom.

- Izašli su mi neki lišajevi po licu, šta je ovo, ne znam! Ovo mi je izašlo od štroke ovde što se dešava - rekla je Miljana uživo u programu.

Njeni komentari izazvali su različite reakcije među ostalim takmičarima. Neki su se složili sa njom, ističući da higijena treba da bude prioritet, dok su drugi smatrali da je ovo pokušaj da se skrene pažnja sa drugih, bitnijih stvari u rijalitiju.

U svakom slučaju Miljana Kulić treba da krene od sebe jer ona je prva poznata po svom nehigijenskom ponašanju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.