Miljana Kulić u STRAŠNIM BOLOVIMA - traži razgovor sa PRODUKCIJOM, pa se direktno obratila Željku u kameru

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 16:57

Miljana Kulić u STRAŠNIM BOLOVIMA - traži razgovor sa PRODUKCIJOM, pa se direktno obratila Željku u kameru

Popularna Nišlijka smatra da je ovo najgora sezona i da nema sa kime da vodi konstruktivan dijalog.

Žana Đorđević je ovonedeljni vođa u rijalitiju te je sada dobila tipičan zadatak za ponedeljak u Šimanovcima a to je da raspodeli budžete.

Ona je odlučila da raspodeli budžete, a jedan od velikih rešila je da dodeli upravo Miljani Kulić. Miljana je tom prilikom najavila da će razgovarati sa produkcijom putem Drveta mudrosti kako bi dobila specijalan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zadataka

Miljana Kulić je bila vidno neraspoložena i tužna. Kada ju je Žana pitala gde sedi ona je tom prilikom otkrila razlog njenog neraspoloženja.

- Baš me boli stomak - požalila se Miksi.

- Meni je Miljana jako draga. Viđala sam je i van rijalitija. Ja sam van rijalitija mogla da vidim ko je Miljana i sada mogu da potvrdim da je Miljana divna osoba. Ljudi koji su bili sa mnom su takođe bili začuđeni kako Miljana može da bude jedan osoba na ekranu, a ssasvim druga osoba uživo. Ne tresu ti se ruke u spoljnom svetu, vrlo si normalna, lepo pričaš, vrlo pažljiva prema Željku. Tvojim neprijateljima je najlakše da izmišljaju za majčinstvo. Mislim da je Željko sada namirisan i nameiren od strane tvoje porodice.  -  ispričala je Žana.

- Hvala mojoj publici i mojoj podršci. Željko, voli te mama najviše na svetu. Moj najveći uspeh je to što mi je Željko za 8. mart napravio pehar i poslao ga ovde sa CD. Tražiću zadatak od drveta mudrosti da mi daju da uradim nešto zabavno a da mi za uzvrat omoguće da vidim šta je na tom CD. Apsolutno mogu da pričaju za mene svašta, ali psi laju a karavani prolaze. Ja kad sam se ošišala na ćelavo zbog svojih roditelja, svi su me vređali, ja sam tada ostala jaka. Nikad gora Zadruge, konstruktivnu rasparvu en mogu da imam. čim kažeš svoje mišljenje odmah kreću da mi diraju dete, roditelje, porodicu da mi prevrću grobove - rekla ej Miksi.

Detaljnije u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.