Miljana Kulić rida kao dete - prizor koji je ugledala ju je potpuno slomio! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 16:21

Miljana Kulić rida kao dete - prizor koji je ugledala ju je potpuno slomio! (VIDEO)

Nišlijka nije mogla da se iskontroliše.

Zadrugari danas gledaju klipove svojih sadašnjih i bivših ljubavi u rijalitiju, a na red je došao snimak veze Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice.

Apsolutno niko nije očekivao da će biti puštena ljubav Miljane i Bebice, budući da su već neko vreme na ratnoj nozi, a Nišlijka je nedavno i diskvalifikovana jer je bila nasilna prema Nenadu.

Dok su se na televizoru vrteli kadrovi njihove veze, Kulićeva je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ridala kao malo dete, dok se on pravdao sadašnjoj devojci Teodori jer je shvatila da on koristi sve iste izraze za nju i Miljanu.

Bebica se sve vreme naglas smejao, a Miljana je lice pokušala da sakrije sunčanim naočarima, međutim, i sa njima se videlo da joj suze liju.

Detaljnije pogledajte ovde.

Bonus video:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PALO PRIZNANJE Milene Kačavende koje BAŠ niko nije očekivao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024

Popularna kuma nije mogla da utiče na svoje emocije koje su isplivale...Zadrugari danas gledaju snimke svojih bivših i sadašnjih ljubavi, a na red je došao klip odnosa Milene Kačavende i Samira Ramovića...Ovaj klip je nasmejao sve ukućane, pa i samu Milenu, što su mnogi shvatili kao da Kačavenda...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.