Miljana Kulić priznala KRIVICU, a zatim OŠURILA po zadrugarima! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2019, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljana Kulić priznala KRIVICU, a zatim OŠURILA po zadrugarima! (VIDEO)

Oštro!

Tokom turbelentnog porodičnog sastanka, zadrugari su iznoli svoja mišljenja o međuljudskim odnosima, kao i o mandatu Lune Đogani.

Miljana Kulić poznata je po svom i više nego zanimljivom odnosu sa njenim verenikom Lazarom Čolićem Zolom. Kada je došao red na Miljanu, ustala je i priznala da je ona kriva za većinu svađe koje je do sada imala sa svojim verenikom.

- Ovde mi najviše znače moja Pamela, majka Marija, moje dete zobog kog sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ušla ovde i naravno moj verenik, Lazar. Kriva sam što sam se zaljubila u rijalitiju, kriva sam što pravim sve ovo. Ja uvek pomislim nešto ružno jer ne verujem ljudima. On mi pruža svu pažnju ovog sveta ovde i jedva čekam da izađem kako bih mogla da se opustim - završila je Miljana.

- Želim da se zahvalim ljudima koji su radili ove nedelja za mene. Ja sam u hotelu radila u svakom smislu i to je to. Hvala mom omiljenom i kraj.

BIO JE U ALKOHOLISANOM STANJU! Darko Lazić TEK SADA priznao - ovoliko je popio noć pre VELIKE NESREĆE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.