Izvor: Scandal.rs, 16.Jul.2020, 10:05

Miljana Kulić pred MILIONIMA isprozivala Lunu i Anabelu! NAJGORE ste majka i ćerka!

Miljana Kulić uključila se uživo u emisiju u kojoj su gostovale Luna Đogani i Anabela Atijas pa je oplela po majki i ćerki. BEZ DLAKE NA JEZIKU! “Anabeli zameram neke sitnice, što se izvinila Slobi Radanoviću, što da mu se izvini kad je maltretirao njenu ćerku. Anabela je to smislila, ona je glumica, što nije The post Miljana Kulić pred MILIONIMA isprozivala Lunu i Anabelu! NAJGORE ste majka i ćerka! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Anabelin bivši SPOPADAO Lunu? Otkriveni ŠOKANTNI DETALJI afere „Pipkanje”!

Izvor: Scandal.rs, 16.Jul.2020

Luna Đogani je u emisiji “Narod pita” otkrila šta se krije iza njenih skandaloznih reči koje su digle prašinu u „Zadruzi”, a to je bila optužba da ju je Anabelin bivši pripit “pipkao” u jednom klubu! NIJE U PITANJU ANDREJ ATIJAS? Nakon ovih šokantnih reči svi su pomislili da je reč...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.