Miljana Kulić dužna Pinku 100.000 evra, uhvaćena kako bahato troši novac, evo gde je diskvalifikovana Nišlijka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 10:18

Miljana Kulić dužna Pinku 100.000 evra, uhvaćena kako bahato troši novac, evo gde je diskvalifikovana Nišlijka!

Ne mari za ogroman dug.

Miljana Kulić je nedavno diskvalifikovana iz šeste sezone Zadruge, a kako je prekršila ugovor o učešću u rijalitiju, čelnicima televizije moraće da isplati 100.000 evra.

Ipak, izgleda da nju to preterano ne brine, budući da je Nišlijka snimljena u kockarnici.

Na društvenoj mreži TikTok osvanuo je snimak na kojem se vidi kako Miljana u automat stavlja na desetine novčanica od 2.000 dinara, ne mareći za dug >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji treba da isplati, kao i za to što joj je majka Marija Kulić svojevremeno doživljavala slomove upravo zbog njenog kockanja sa tadašnjim dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

Neposredno pre toga, Kulićeva je sa sinom, malim Željkom i dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom šetala šoping centrom, a sve je objavljivala na svom Instagramu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.