Miljana Kulić TRUDNA - POJAVILI SE PRVI SIMPTOMI: Sve je ISTO kao sa malim Željkom?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 09:05

Miljana Kulić TRUDNA - POJAVILI SE PRVI SIMPTOMI: "Sve je ISTO kao sa malim Željkom"?!

Odmah je primetila!

Rijaliti učesnica, Miljana Kulić bila je naredna sagovornica voditelja Marka Đedovića u Šiša baru.

Ona je ovom prilikom progovorila o odnosu sa svojim partnerom Lazarom Čolićem Zolom i otkrila da postoji mogućnost da je ostala u drugom stanju, pa se osvrnula i na odnos Ane Ćurčić, Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić.

- Kako teče snimanje filma - pitao je voditelj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Scene su ubitačne, ne zna se koja je od koje jača, biće film koji će ostaviti trag za pamćenje - rekla je Miljana.

- Malo pre si mi rekla da postoji mogućnost da si trudna - pitao je Đedović.

- Mama je od mene i Zole napravila debile. Nisam htela da se raspravljam sa njom, ali je ona za veče novinara napravila ženu koju želi da se ubije i Lazara koji želi da me ubije. Tromb mi nije u portnoj veni, otišao je u zid, rekli su mi lekari da to ne postoji više... Doktor mi je rekao da ne bi naškodila ni sebi ni detetu, onda je mama odmah ispod stola počela, pa je on počeo da priča: "Trebala bi da sačekaš, u principu...". Ona upoređuje mene i Zolu sa Markom i Divnom DNK, mislim, svaka čast njima, ali... To me je mnogo pogodilo, pogotovo Zolu. Non stop imam vrtoglavice, treba da dobijem, noću mi se suše usta, čim pojedem nešto, odmah mi ne odgovara. Primećujem iste simptome kao sa Željkom - rekla je Miljana.

- Šta misliš o ovom ljubavnom trouglu - pitao je Đedović.

- Veruj mi da sam još uvek, skeptična sam jer se iz dana u dan dešava nešto novo. Postoje razne teorije zavere. Možda se čovek zaljubio, ali ja ne vidim Zvezdanovu ljubav ka Anđeli, pa ni sa njene. Mislim da se drći te priče, da je sve stavila na kocku zarad te ljubavi, a sada će se držati te priče da je uradila zato što ga voli. Vidim da je pogađaju sitnice. A onda je delovao da je razočaran što Anđela nije trudna, a onda posle toga do 11 oni pričaju. Teorija uvek ima. Ja se poistovećujem sa Anom, žao mi je. Mislim da se oseća kao svaka žena koja je život dala za nekog - rekla je Miljana.

- Šta se dešava sa Bebicom - pitao je Đedović.

- Dešava se isto kao i uvek. Leži malo pre na krevetu i priča kao Maji nešto, kako bi uhvatio na patetiku. Zna kakva sam, a ja iz poštovanja prema Zoli neću da to uradim, pa i njemu. On me ne zanima, više nije deo mog života, odlučila sam se za Zolu - rekla je Kulićeva.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.